FAQ items aan het laden...
Activiteiten2021-05-06T07:50:04+00:00
Arop | Maatwerkbedrijf te Wilrijk

Op maat van uw bedrijf

Activiteiten
Arop verschaft werk op maat van uw bedrijf. We gaan hier zover in, dat iedereen een gedetailleerd profiel krijgt met sterke- en zwakke punten. Dit wordt opgemaakt volgens het Duitse MELBA-systeem. Op deze manier selecteren we de juiste mensen voor elke opdracht. We hebben steeds een luisterend oor voor de bekommernissen, zodat iedereen gemotiveerd blijft en optimaal presteert.
Maatwerk past eveneens perfect in onze relatie met de klant. Zo werkt ons team volgens de LEAN-principes. Kwaliteitsbeheer is cruciaal voor ons. Alle processen worden constant gemonitord en aangestuurd. De resultaten spreken voor zich: foutloos afgeleverd werk!

Onze partners

Een brede waaier aan activiteiten

Activiteiten

Displaybouw

Uw product dat in het oog springt van de klanten in de winkel, uw product mooi geëtaleerd zodat het helemaal tot zijn recht komt, uw product in de aandacht…dat is cruciaal.

Lees meer

Voeding / BRC

Voedselverpakking is van het grootste belang voor een eindklant. Het zorgt voor een beleving, een aantrekking, maar moet tegelijkertijd ook garanderen dat de voeding perfect geconditioneerd blijft, tot bij de eindklant thuis.

Naai & Stikatelier

Een belangrijk onderdeel van Arop is ons naai- en stikatelier. Al jarenlang staan onze mensen garant voor de piekfijne afwerking van het bekende Kersenpitje in al zijn vormen en maten, onze vaste partner.

Lees meer

Assemblage

Eén van onze specialiteiten is de afdeling waar montage en assemblage gebeurt. Onze mensen stellen uw aangeleverde onderdelen op een correcte en efficiënte manier samen tot een perfect kwalitatief samengesteld eindproduct.

Machinale inpak

Bij de machinale verwerkingsafdeling van Arop gaan mens en machine hand in hand. Zowel open als gesloten krimp zijn bij ons dagelijks werk. Wij zorgen ervoor dat uw producten stevig verpakt kunnen worden, en dus ook beschermd met onze open krimp.

Lees meer

Manuele inpak

Machinaal inpakken is niet voor alle producten de beste aanpak. Sommige handelingen hebben nu éénmaal “de menselijke hand” echt nodig. Ook hier gaan wij graag in mee en voorzien wij de juiste mensen om uw product met de nodige zorg en aandacht te behandelen.

Lees meer

Op locatie of bij AROP

Bij Arop

Bij Arop

Een brede waaier van activiteiten typeert Arop. Onze klanten kunnen steeds een beroep op ons doen, permanent of tijdelijk tijdens de piekperioden, als er nood is aan extra hulp.

Meer info

In Uw Bedrijf

In Uw Bedrijf

Arop kan ook extern werkkrachten aanbieden. We sturen onder toezicht van een deskundige werkleider, tijdelijke of permanente medewerkers uit, die de taken op locatie gaan uitvoeren.

Meer info

Bij Uw Logistieke Partner

Bij Uw Logistieke Partner

Van labelen tot herstapelen en krimpen. Rechtstreeks bij uw logistieke partner. Zodat er geen tijd is verloren.

Meer info

We streven naar een constante evolutie en willen steeds up-to-date blijven en verbeteringen aan brengen in werkprocessen. Hierbij wordt het welzijn van onze werknemers nooit uit het oog verloren.

Veel gestelde vragen

Arop | Sheltered Workshop
Hoeveel mensen werken er bij Arop ?2020-06-04T13:52:18+00:00

Momenteel werken er bij Arop ongeveer 219 doelgroepmedewerkers en 35 omkadering. Waarvan de overgrote meerderheid full time.

Kan Arop voor mij goederen stockeren?2020-06-04T13:46:10+00:00

Arop heeft de mogelijkheid om voor U goederen (tijdelijk) te stockeren. Opgelet dit enkel voor opdrachten waar wij binnen een korte periode aan zullen starten, of gestart zijn. Stockage voor langere perioden kan enkel na aanvraag, beschikbaarheid van ruimten en tegen vergoeding.

Heeft Arop een stock van allerlei kartonnen dozen om mijn afgewerkt product in te verpakken?2020-06-04T13:45:38+00:00

Daar Arop met verschillende opdrachtgevers werkt, allemaal met verschillende producten en afmetingen, is het voor Arop vrijwel onmogelijk om al die verschillende soorten verpakkingen te stockeren. Al onze klanten leveren hun specifieke verpakking aan.

Beschikt Arop over Gekoelde Ruimtes?2021-04-29T10:06:23+00:00

Arop heeft 500 pallet plaatsen beschikbaar in het gekoeld magazijn.

Werkt Arop voor open voeding volgens bepaalde kwaliteitsnormen?2021-02-25T08:16:53+00:00

Arop werkt inderdaad met kwaliteitsnormen. Wij volgen zowel de BRC , IFS & ISO 9001 norm.

Activiteiten

Samenwerken?

DO YOU HAVE SOME NOISE WE CAN HELP YOU WITH?

Ga naar de bovenkant