Arop maatwerk is ISO 9001 gecertifieerd

Arop maatwerk in Antwerpen is ISO 9001 gecertifieerd, wat wil dit zeggen?

ISO 9001 is wereldwijd de meest ingezette norm gericht op een ver doorgedreven kwaliteitsbeheersing. Dit kwaliteitsmanagementsysteem* heeft als doelstelling de gehele organisatie gericht bezig te laten zijn met het continue verbeteren van de flow binnen het bedrijf, om zo de tevredenheid van klanten te verhogen en te garanderen.

Met ISO 9001 wordt er bij Arop nog meer aandacht besteed aan het gehele proces van vertalen van de eisen en verwachtingen van onze klanten tot aan het geleverde eindproduct of mogelijke diensten.

Mochten we enkele punten van dit programma willen uitlichten:

  • ISO 9001 is een ondersteuning bij het verbeteren van individuele alsook gezamenlijke prestatie.
  • Het biedt een stevige basis voor duurzame ontwikkelinitiatieven.
  • Het helpt bij verwachting en/of eisen van klanten.
  • Het laat ons voldoen aan wet- en regelgeving.
  • Het helpt bij het verhogen van onze klantentevredenheid.
  • Het helpt bij inspelen op risico’s, kansen, toekomstige behoeften, verwachtingen en ontwikkelingen.
  • Hoewel ISO 9001 hoofdzakelijk als kwaliteitsmanagementsysteem bestempeld kan worden, dat in de eerste plaats de eigen organisatie helpt met bestuur, zijn de resultaten zeer klantgericht. Zo worden fouten, herbewerkingen, afval, uitval, klachten, misverstanden, enz. rond geleverde goederen en diensten zoveel mogelijk vermeden.

Het heeft, bij een juiste toepassing, als resultaat productiekosten te drukken en de dienstverlening aan klanten te verbeteren, om zo de marktpositie van Arop maatwerk te versterken alsook verbeteren.

*Het kwaliteitsmanagementsysteem, waarnaar veelal wordt verwezen als KMS, is een verzameling van beleid, processen, gedocumenteerde procedures en registraties.